Publicerad av .

 

Idag drar världtouren igång igen. Team Anne-Lie/Karin är på plats i Turkiet och Antalya för att knipa viktiga poäng på sin väg mot OS i Rio.

 

Tjejerna har fått ett wild card in i huvudturneringen denna gång vilket betyder att de är garanterade minst tre matcher. De får även boende, mat och prispengar. Karin säger att de känner sig väldigt taggade och är tacksamma för den möjligheten som de fått. Karin beskriver platsen som de bor och spelar på som ett perfekt ställe att uppnå fina resultat. -Det är fina banor och väldigt fint väder. Vi bor på maindrawhotellet som bjuder på en fantastisk vy ut över banorna då det ligger på en höjd. Där avnjöt vi en fantastisk måltid igår kväll berättar Karin.

I den första matchen som spelas 07.50 möter svenskorna det polska laget bestående av Kolosinska och Brzostek. I den andra matchen som spelas klockan 12.50 så står tjeckiskorna Slukova och Hermannova för motståndet. Den tredje matchen blir under osndagen mot rysskorna Syrtseva och Abalakina.
Vi håller tummar och tår för team Anne-Lie/Karin. Om känslan som tjejerna utstrålar stämmer så kommer det gå väldigt bra för dem. Om de tar sig vidare så väntar spel på fredag.

 

Antalya bjuder på fina förutsättningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *