Publicerad av .

 

En av idrottens baksidor är att om det finns vinnare så finns det också förlorare. I Stavanger fick det svenska lagen se sig besegrade av Ukraina i den tredje och avgörande matchen i kvartsfinalen. Därmed fick Anne-Lie och Karin se sin dröm om en plats i Rio rinna ur deras händer. Vårt landslag har kämpat väl och presterat väldigt fina resultat. De visar återigen att de är viktiga ambassadörer för beachvolley i Sverige. Glädjen och engagemanget som de sprider runt omkring sig är fantastiskt. För oss på LSM Sport blir inte Rio komplett utan er!

 

Vi ringde Anne-Lie och Karin för att visa vårt stöd efter att deras drömmar om att få representera Sverige i OS tyvärr grusats. Självklart var det två besvikna personer som svarade men det var också två personer som vuxit ännu mer som idrottare och människor.

”Trots denna besvikelse har en känsla av stolthet vuxit sig större och större för varje dag. En stolthet av att ha vågat sikta högt och att vi vågat ge allt för att lyckas.

-Besvikelsen blir därmed mindre för varje dag medan glädjen för livet och stoltheten växer och jag vet att jag kommer ha med mig en inre styrka tack vare denna fina resa i resten av mitt liv säger Karin Lundqvist.

 

”I’ve missed more than 9 000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”
– Michael Jordan

 

Trots att det kan ta en tid så kommer sen insikten över vilken prestation de gjort under året och då är det är inga förlorare vi pratade med i telefon, det är två vinnare!

Äventyret för Anne-Lie och Karin stannar alltså inte här. Tjejerna skulle spelat värlstouren i Gstaad, Schweiz i dagarna men blev stoppade pga sjukdom. Som tur är väntar även ytterligare en World Tour och spel på den svenska touren.

”Sporten ger oss en sådan otrolig glädje och formen är bra vilket gör att det känns som ett rättvist slut på detta år.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *