Publicerad av .

 

Team Anne-Lie/Karin har nu anlänt till Sochi i Ryssland och är redo för ta sig an världstouren. Båda två bär med sig bra minnen från Sochi då de vann OS-kvalet här i september förra året. Vi på LSM Sport har tidigare skrivit om historien som ligger bakom Karin och Anne-Lie men nu är det alltså dags att skriva ny historia. Här kommer vår första liverapporteringen från Sochi, vi håller tummarna!

 

I söndags landade Karin och Anne-Lie i Sochi och resan gick väldigt smidigt och bra enligt tjejerna. Att komma fram samma dag som avresan är inte alltid en självklarhet vilket båda två tyckte kändes väldigt lyxigt att man gjorde den här gången. Även transfern till hotellet gick smidigt men väl framme så stötte man på oväntade problem. Hotellrecptionisten lyckades inte hitta bokningen av rummet och allt annat på hotellet var fullbokat. Som tur var så fanns Anton på plats. Han är en av de som jobbar med organisationen kring touren i Sochi och han packade snabbt ihop sina saker från sitt rum utan att disskutera och lämnade över rummet till tjejerna. Det känns nästan som att vara hemma när man kommer hit säger Karin. Man får tillbaka alla härliga minnen som skapades då vi vann OS-kvalet här i höstas. Båda två känner till stället väldigt väl och har bra koll på vart de bästa ställena ligger för att t.ex köpa frukt och vatten. ” Man har ju redan ett gäng favoritställen här säger Anne-Lie”. Troligtvis gör bidrar denna trygghet som tjejerna känner till att det blir enklare att helt fokusera på uppgiften som de har framför sig.

-Vi har en väldigt bra känsla med oss efter de träningarna vi gjort här på plats. Vi tar med oss att vi har allt i våra egna händer. Det vi ska tänka extra på är att vi måste vara bestämda och aggresiva i allt vi gör. Lyckas vi med det så kan vi går precis hur långt som helst säger Anne-Lie.
Imorgon, tisdag, är det alltså dags. Karin och Anne-Lie ställs då mot det Italienska paret Perry/Giombani i den första rundan.

 

Karin och Anne-Lie i Sochi tillsammans med det brasilianska laget som de har tränat med inför tävlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *