Publicerad av .

 

En spelare som alla vill ha i sitt lag. Bortsett från sin kvickhet, sitt sinne för spel och sin målfarlighet så ger hon alltid allt. Efter sitt offensiva arbete så är allt fokus på att få tillbaka bollen om det krävs. En teknisk slitvarg, endast 20 år gammal.

Vad är det som gjort att ni tagit er till final i år?Vad är din femmas största styrkor?
-Jag skulle säga att vi har mycket av allt. Vi har den tekniska biten, styrka, och snabbhet. Conne (Cornelia Fjellstedt) är enligt mig den som har bäst teknik i hela SSL som levererar väldigt bra. Frida har också väldigt bra teknik, Amanda (Delgado Johansson) använder sin teknik och Julia (Nordin) kan använda sin snabbhet tillsammans med sin teknik.

Vad vill du att din femma ska ha för förväntningar på dig?
– Samma förväntningar som jag har på dem. Att alltid ge 100 % och vara positiva till varandra. Det är inte så mycket mer man kan förvänta sig av andra. 100 % kan vara olika. Även om det inte alltid går bra så ska man ändå visa att man kämpar.

Hur laddar du upp för en match?
-Jag gör nog inget speciellt. Jag äter i god tid beroende på när matchen är. Åker med nån av mina lagkamrater till hallen. Vi gör våra rutiner, går igenom matchpunkter, tar en promenad och peppar varandra. Rutinerna blir som en trygghet.

Vad är din drivkraft till att spela innebandy?
-Jag tycker det är väldigt roligt. Jag kan inte se mig själv utan att spela innebandy vilket är en drivkraft i sig.

 

 

Bildkällor:

Profilfoto – Andreas Lindegren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *