Publicerad av .

 

Några dagar innan den allsvenska premiären träffade vi AIKs assisterande tränare Nebojsa Novakovic och pratade lite om hur han ser på den kommande säsongen

 

Hur ser du på säsongen som ligger framför?

Det ska bli spännande, vi har så många nya spelare. Det är svårt att veta riktigt vart man står med dessa nyförvärv innan de får visa upp sig ordentligt på en rad riktiga tävlingsmatcher. Vi har en väldigt bra sammanhållning i gruppen och det krävs för att kunna lyckas. Bara i startelvan är det 4-5 nya grabbar med.

 

Hur lyder era mål för säsongen?

Vi i AIK satsar alltid på att vara topp 3. Om vi fixar det så vet vi att vår organisation mår väl. Självklart vill man alltid komma först men Malmö ser starka ut.

 

Vad är skillnaderna mot den gångna säsongen?

Som jag sade så är det framför allt alla nytillskott. Det gäller att vi får till rätt dynamik i laget.

 

Vad ser du hos en sådan talang som Niclas Eliasson? Vad finns det för potential där?

Oj, jadu. Niclas har enormt mycket potential. Han börjar bli mer och mer redo. Falkenberg var alldeles för enkelt för honom. Han jobbar hårt och kör nästan slut på oss tränare. Han får aldrig nog av att träna, han ringer, smsar och tjatar ständigt om att få träna extra.

 

Vad känner du inför premiären mot Halmstad nästa vecka?

Det ska bli fantastiskt. Inramningen på alla matcher men framför allt premiären är så mäktig för oss AIK:are.  Vi är laddade och det ska bli kul att komma igång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *